Lezingen en gratis mini-consult op vrijdag 9 april 2019 – kom langs!

De internationale week van de Homeopathie start woensdag 10 april.
Op internationaal niveau wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan de helende werking
van homeopathie. Dit jaar staat deze in het teken van spijsvertering en sport.
Logischerwijs ontmoet ik in mijn praktijk regelmatig mensen met spijsverteringsstoornissen. De onderliggende aard is vaak te categoriseren onder chronische ziekten of soms auto-immuunziekten.

 

Interessant is om te kijken naar de onderliggende oorzaak van die symptomen. Waarom krijgt u als patiënt specifiek deze klacht? Homeopathie is een holistische therapie. Iedere behandeling wordt op de patiënt individueel afgestemd. De homeopatische middelen sluiten aan op de ziektevorm en de onderliggende oorzaak.
Veel voorkomende spijsverteringsklachten zijn onder andere obstipatie, diarree, winderigheid, Colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, Coeliakie, voedingsintoleranties, wormen, parasieten, bloed in de ontlasting, aambeien en poliepen.

 

Ziek worden is een proces, beter worden is ook een proces en u kunt zich voorstellen als acute klachten chronisch zijn geworden, de behandeling ook langer kan gaan duren totdat alle klachten zijn verdwenen, dan wanneer u gelijk in de acute fase bij ons aan de deur klopt.

 

Om u te informeren gedurende deze week van de homeopathie over de effectieve, snelle en veilige wijze waarop ik u als homeopaat kan helpen, loopt u zonder afspraak binnen op vrijdag 12 april van 15.00-20.00 uur aan de Ludgeruslaan 5 te Losser. Tel. 053-5383001

 

Mini-consulten worden GRATIS gegeven op deze dag.

Meer lezen over het thema spijsvertering, sport en homeopathie van dit jaar? Lees dan de folder-spijsvertering-2019-week-van-de-homeopathie

——

Registratie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Sinds 2017 ben ik, Ineke Leemkuil-Kienhuis, geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, waarmee ik voldoe aan de nieuwe wetgeving (wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Het RBCZ certificeert en registreert beroepsoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten) op HBO-niveau.

De stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ) is een organisatie die therapeuten, werkzaam in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg, de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren (BCZ® register-therapeut).

Week van de homeopathie 10-16 april: kom langs!

Elk jaar wordt de week van de Homeopathie gehouden van 10-16 april. U bent weer van harte welkom! De deuren staan open om u kennis te laten maken met klassieke homeopathie. Zo bent u van harte welkom op mijn inloopspreekuur op woensdagmiddag 13 april van 13.30-14.30 uur om uw vragen te stellen. Dit spreekuur is ook voor kinderen.

Daarnaast bent u van harte welkom op zatermiddag 16 april van 12.00 tot 15:00 uur. Om 12:00 start een korte lezing over homeopathie. U kunt daarna ook al uw vragen stellen. Tijdens deze lezing komen ook klachten van dit moment ruim aan bod, zoals hooikoorts en (voedings)allergieen. Hoe komt u er voor altijd van af? Het zijn veel voorkomende vervelende klachten voor veel mensen.

Alles is gratis en vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom in de Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Natuurgeneeskunde van Ineke Leemkuil-Kienhuis. Met bijna 25 jaar ervaring een inmiddels vertrouwd adres voor velen.

Adres: Ludgeruslaan 5, 7581 DE Losser.

Aanmelden
Via info@duurzaamouderworden.nl of bel naar 053-5383001
 
HOMEOPATHIE ALS PREVENTIEVE GENEESWIJZE, OF TE WEL VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.

Klantreactie: Ik kan alles eten!

Allergieën had ik al een tijdje, echter kwam de noodzaak om er wat aan te doen toen ik een ernstige appelallergie kreeg. Bij het eten van een appel kreeg ik al jaren bultjes, dat was niets nieuws, totdat binnen een jaar tijd de allergie zo heftig werd dat mijn tong ervan ging opzwellen. Ik kon steeds minder goed ademen en ik had het idee dat naar elke keer iets eten met daarin appel (ook zelfs in lage concentraties zoals appelzuur) het steeds erger werd. Uiteten was voor mij niet meer mogelijk en in de supermarkt heb ik steeds de verpakking van elk product moeten controleren om te voorkomen dat ik iets van appel binnenkreeg.

Kortom, tijd voor actie. Ik ben hiervoor als eerste naar de allergoloog geweest. Helaas gaf hij aan dat hij niets voor mij kon betekenen, hoe raar dit ook was. Enigszins verslagen ben ik verder gaan zoeken naar andere opties. De alternatieve geneeswijze zou mij niet direct aanspreken maar omdat de allergie zo heftig was en de ‘normale geneeswijze’ mij niet met medicijnen kon helpen, ben ik op zoek gegaan. Zo kwam ik bij de NAET behandeling en bij de praktijk van Ineke Leemkuil.

De NAET behandelingen vielen mij erg mee. Het is behandeling waarbij je buisjes met verschillende stoffen vasthoudt waarna er door middel van kracht gekeken wordt of je er tegen kunt (je hoeft niets in te nemen, alleen een buisje vast te houden). Zo kwam ik erachter dat ik voor meerdere dingen allergisch ben; vitamine B, kersen, uitheemse vruchten etc.

Na 2 behandelingen merkte ik meteen verschil; elke dag was ik wat benauwd, dat was normaal geworden voor mij, na deze 2 behandelingen was dit ineens veel minder. Meteen al fijn om te merken dat de behandeling effect had. Na de wat meer algemenere allergieën te hebben behandeld, werd het tijd om de appelallergie aan te pakken. Na een tijdje kon ik merken dat de reactie op de appel een stuk minder is geworden.

Tot vandaag de dag kan ik zonder allergie een appel eten! Wat een jaar geleden volledig onmogelijk leek, is nu toch echt werkelijkheid dankzij de NAET  behandelingen van Ineke Leemkuil.

Daarnaast is niet alleen de appelallergie weg maar ook de andere allergieën die ik had, zijn een stuk minder of zelf weg! En dat alles met maar ongeveer 7 behandelingen. Ik heb de behandelingen van Ineke als zeer prettig ervaren en ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Ik raad dan ook iedereen met een (heftige) allergie aan om je in deze therapie en praktijk te verdiepen!

11-8-2015, Kristel

NAET: wat het voor u kan betekenen. Een voorbeeld uit de praktijk

Elke dag wakker worden met het gevoel of de trein over me heen gereden was: zo kijk ik terug op de periode van mijn leven tussen de 20 en 30 jaar. Ik was continu doodmoe en ondanks mijn leeftijd kon geen trap oplopen zonder buiten adem te raken. Een internist stelde net voor mijn dertigste verjaardag  vast dat ik vitamine B12-gebrek had. Ik moet toegeven dat de spuiten die je daarvoor krijgt, voor mij een wereld van verschil maakten. Het was heerlijk om weer meer energie te hebben, maar het vervelende gevoel in de ochtend bleef. Iemand uit mijn kennissenkring hoorde mijn verhaal. Hij had zelf goede ervaring met NAET en stelde voor dat ik dit ook zou doen. Het klonk mij allemaal wat zweverig in de oren, want als Twentse ben ik nu eenmaal vrij nuchter aangelegd. Maar die kennis dreef zijn zin door. Ik moest het van hem 5x proberen en als ik dan geen verschil merkte, mocht ik stoppen. Eenmaal op de behandeltafel bleek ik echt voor van alles allergisch te zijn: eiwit, vitamine A, vitamine C, konijnenharen, huisstof, graspollen noem maar op. Bij elkaar had ik meer dan dertig allergieën en dat vond ook mijn NAET-therapeute behoorlijk veel. Omdat zij tevens homeopaat is, kon zij haar kennis breed inzetten en die gecombineerde aanpak werkte voor mij heel goed. Na ca. 20 behandelingen merkte ik dat ik mijn vitamine B12 steeds minder vaak nodig heb. Voorheen spoot ik één keer per maand, nu is het al bijna een half jaar geleden dat ik de laatste injectie heb gehad. Ik voel me stukken beter en ik word tegenwoordig uitgerust wakker. Soms hoor ik vriendinnen klagen dat ze lichamelijk merken dat ze langzaam richting de 40 gaan. Ik moet daar om glimlachen: ik voel me beter dan ooit.

Annemiek Nieuwenhuis

Orthomoleculaire kennisdag ‘de vrouw in de praktijk’

26 november 2011 – Op 26 november organiseerde SOE, Stichting Orthomoleculaire Educatie, een kennisdag met als thema ‘de vrouw in de praktijk’, met aandachtsgebieden immuuntherapie, hormonale therapie, voedingsleer en de orthomoleculaire geneeskunde. Een hele mond vol, maar simpelweg een dag over hoe je tekortkomingen kunt aanvullen met voedingssupplementen, specifiek gericht op de behoeften van de vrouw. Enkele voorbeelden en bijbehorende mogelijke oplossingen waarover gesproken is, zijn problemen met de schildklier, een verhoogd cholesterol, vaginale infecties en de menopauze. Het vrouwenlichaam heeft specifieke behoeften als het gaat om de benodigde stoffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het oplossen van specifieke ‘vrouwenproblemen’ neem dan gerust contact op.

Website Duurzaam Ouder Worden online!

8 aug 2011 – De website van de praktijk voor homeopathie en natuurgeneeskunde van Ineke Leemkuil-Kienhuis is online. Op deze nieuwe website vindt u informatie over klachten en behandelmethoden. Heeft u tips voor de website, of wilt u meer weten over de praktijk en wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.