Ineke Leemkuil

Na bij diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en een ziekenhuis te hebben gewerkt heb ik, Ineke Leemkuil-Kienhuis, besloten om te kiezen voor de alternatieve geneeswijzen. Vooral de ideeën van Hahnemann (grondlegger en ontdekker van de homeopathie) spraken me erg aan en inspireerden mij om de opleiding voor Klassieke Homepathie in Meppel te volgen. Inmiddels voer ik al 15 jaar met veel plezier mijn praktijk in Losser.

Hahnemann stelt het genezen van de totale mens voorop. Wat homeopathie in ieder geval
doet – in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde – is het lichaam aansporen zelf de kwaal te genezen.

Ik had zelf migraine en kwam er door diverse reguliere behandelingen en acupunctuur niet van af. Tijdens mijn opleiding vond ik mijn eigen zogenaamde constitutiemiddel, waardoor ik voorgoed afrekende met mijn migraine. Ook voor mij was het niet te geloven dat ik er na 1 korrel van verlost was. Hierdoor werd ik steeds enthousiaster.

Naast mijn opleiding voor Klassiek Homeopaat, heb ik eveneens de vijfjarige opleiding voor Natuurgeneeskundige en de driejarige opleiding voor voetreflexzonetherapeut afgerond. Onlangs heb ik tevens mijn diploma behaald in Munchen voor de NAET therapie.