Lezingen en gratis mini-consult op vrijdag 9 april 2019 – kom langs!

De internationale week van de Homeopathie start woensdag 10 april.
Op internationaal niveau wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan de helende werking
van homeopathie. Dit jaar staat deze in het teken van spijsvertering en sport.
Logischerwijs ontmoet ik in mijn praktijk regelmatig mensen met spijsverteringsstoornissen. De onderliggende aard is vaak te categoriseren onder chronische ziekten of soms auto-immuunziekten.

 

Interessant is om te kijken naar de onderliggende oorzaak van die symptomen. Waarom krijgt u als patiënt specifiek deze klacht? Homeopathie is een holistische therapie. Iedere behandeling wordt op de patiënt individueel afgestemd. De homeopatische middelen sluiten aan op de ziektevorm en de onderliggende oorzaak.
Veel voorkomende spijsverteringsklachten zijn onder andere obstipatie, diarree, winderigheid, Colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, Coeliakie, voedingsintoleranties, wormen, parasieten, bloed in de ontlasting, aambeien en poliepen.

 

Ziek worden is een proces, beter worden is ook een proces en u kunt zich voorstellen als acute klachten chronisch zijn geworden, de behandeling ook langer kan gaan duren totdat alle klachten zijn verdwenen, dan wanneer u gelijk in de acute fase bij ons aan de deur klopt.

 

Om u te informeren gedurende deze week van de homeopathie over de effectieve, snelle en veilige wijze waarop ik u als homeopaat kan helpen, loopt u zonder afspraak binnen op vrijdag 12 april van 15.00-20.00 uur aan de Ludgeruslaan 5 te Losser. Tel. 053-5383001

 

Mini-consulten worden GRATIS gegeven op deze dag.

Meer lezen over het thema spijsvertering, sport en homeopathie van dit jaar? Lees dan de folder-spijsvertering-2019-week-van-de-homeopathie

——