Orthomoleculaire kennisdag ‘de vrouw in de praktijk’

26 november 2011 – Op 26 november organiseerde SOE, Stichting Orthomoleculaire Educatie, een kennisdag met als thema ‘de vrouw in de praktijk’, met aandachtsgebieden immuuntherapie, hormonale therapie, voedingsleer en de orthomoleculaire geneeskunde. Een hele mond vol, maar simpelweg een dag over hoe je tekortkomingen kunt aanvullen met voedingssupplementen, specifiek gericht op de behoeften van de vrouw. Enkele voorbeelden en bijbehorende mogelijke oplossingen waarover gesproken is, zijn problemen met de schildklier, een verhoogd cholesterol, vaginale infecties en de menopauze. Het vrouwenlichaam heeft specifieke behoeften als het gaat om de benodigde stoffen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het oplossen van specifieke ‘vrouwenproblemen’ neem dan gerust contact op.