Klantreactie: Ik kan alles eten!

Allergieën had ik al een tijdje, echter kwam de noodzaak om er wat aan te doen toen ik een ernstige appelallergie kreeg. Bij het eten van een appel kreeg ik al jaren bultjes, dat was niets nieuws, totdat binnen een jaar tijd de allergie zo heftig werd dat mijn tong ervan ging opzwellen. Ik kon steeds minder goed ademen en ik had het idee dat naar elke keer iets eten met daarin appel (ook zelfs in lage concentraties zoals appelzuur) het steeds erger werd. Uiteten was voor mij niet meer mogelijk en in de supermarkt heb ik steeds de verpakking van elk product moeten controleren om te voorkomen dat ik iets van appel binnenkreeg.

Kortom, tijd voor actie. Ik ben hiervoor als eerste naar de allergoloog geweest. Helaas gaf hij aan dat hij niets voor mij kon betekenen, hoe raar dit ook was. Enigszins verslagen ben ik verder gaan zoeken naar andere opties. De alternatieve geneeswijze zou mij niet direct aanspreken maar omdat de allergie zo heftig was en de ‘normale geneeswijze’ mij niet met medicijnen kon helpen, ben ik op zoek gegaan. Zo kwam ik bij de NAET behandeling en bij de praktijk van Ineke Leemkuil.

De NAET behandelingen vielen mij erg mee. Het is behandeling waarbij je buisjes met verschillende stoffen vasthoudt waarna er door middel van kracht gekeken wordt of je er tegen kunt (je hoeft niets in te nemen, alleen een buisje vast te houden). Zo kwam ik erachter dat ik voor meerdere dingen allergisch ben; vitamine B, kersen, uitheemse vruchten etc.

Na 2 behandelingen merkte ik meteen verschil; elke dag was ik wat benauwd, dat was normaal geworden voor mij, na deze 2 behandelingen was dit ineens veel minder. Meteen al fijn om te merken dat de behandeling effect had. Na de wat meer algemenere allergieën te hebben behandeld, werd het tijd om de appelallergie aan te pakken. Na een tijdje kon ik merken dat de reactie op de appel een stuk minder is geworden.

Tot vandaag de dag kan ik zonder allergie een appel eten! Wat een jaar geleden volledig onmogelijk leek, is nu toch echt werkelijkheid dankzij de NAET  behandelingen van Ineke Leemkuil.

Daarnaast is niet alleen de appelallergie weg maar ook de andere allergieën die ik had, zijn een stuk minder of zelf weg! En dat alles met maar ongeveer 7 behandelingen. Ik heb de behandelingen van Ineke als zeer prettig ervaren en ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Ik raad dan ook iedereen met een (heftige) allergie aan om je in deze therapie en praktijk te verdiepen!

11-8-2015, Kristel