NAET

NAET is een milde methode voor het behandelen van allergieën en een bundeling van de kennis van acupunctuur, chiropractie en de kinesiologie. NAET staat voor Nambudripad’s Allergy Elimination Therapy en is genoemd naar de arts, die de therapie ontwikkelde. De methode helpt bij het balanceren van de energie in het lichaam en verwijdert de energieblokkades, die zorgen voor de allergische reacties. De normale circulatie van de vitale energie wordt hersteld met als resultaat dat u verschillende gezondheidsvoordelen bereikt. U bent bevrijdt van heftige allergieën, zoals o.a. huisstofmijt, katten, tarwe en allergie-gerelateerde gezondheidsproblemen. Zo zijn mensen met zonne-allergie vaak na 1 tot 3 behandelingen van hun zonne-allergie af.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt eerst de oorzaak van de klacht(en) vastgesteld. De gevoeligheid van verschillende soorten straling wordt gemeten. Hierbij worden een aantal punten op de rug gestimuleerd. Deze punten staan in verbinding met alle organen in ons lichaam. De zenuwuiteinden, die in de ruggengraat zitten, vormen een verbinding met de hersenen. Door ook deze te stimuleren, ontvangen de hersenen signalen om bepaalde stoffen niet meer als vijand te zien. Het lichaam wordt als het ware gereset, waardoor een allergie behandeld wordt.

Iedere NAET therapeut gebruikt zijn eigen kennis als acupuncturist, kinesioloog, natuurgeneeskundige en/of klassiek homeopaat als aanvulling op NAET. Dit werkt enkel in uw voordeel. De behandeling kan hierdoor wel verschillen.

NAET is een veilige methode. Voor meer informatie en toepassing bij allergieën kunt u contact opnemen via info@duurzaamouderworden.nl of door te bellen naar 053-5383001.

In het linkermenu vind u onder de tab NAET enkele praktijkvoorbeelden.