Week van de homeopathie 10-16 april: kom langs!

Elk jaar wordt de week van de Homeopathie gehouden van 10-16 april. U bent weer van harte welkom! De deuren staan open om u kennis te laten maken met klassieke homeopathie. Zo bent u van harte welkom op mijn inloopspreekuur op woensdagmiddag 13 april van 13.30-14.30 uur om uw vragen te stellen. Dit spreekuur is ook voor kinderen.

Daarnaast bent u van harte welkom op zatermiddag 16 april van 12.00 tot 15:00 uur. Om 12:00 start een korte lezing over homeopathie. U kunt daarna ook al uw vragen stellen. Tijdens deze lezing komen ook klachten van dit moment ruim aan bod, zoals hooikoorts en (voedings)allergieen. Hoe komt u er voor altijd van af? Het zijn veel voorkomende vervelende klachten voor veel mensen.

Alles is gratis en vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom in de Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Natuurgeneeskunde van Ineke Leemkuil-Kienhuis. Met bijna 25 jaar ervaring een inmiddels vertrouwd adres voor velen.

Adres: Ludgeruslaan 5, 7581 DE Losser.

Aanmelden
Via info@duurzaamouderworden.nl of bel naar 053-5383001
 
HOMEOPATHIE ALS PREVENTIEVE GENEESWIJZE, OF TE WEL VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.