Kinderen

Kinderen reageren vaak heel goed op homeopathie. Ze knappen snel op, krijgen meer weerstand, worden rustiger en gaan zich beter ontwikkelen. De balans van een kind kan namelijk door heel veel dingen verstoord raken.

Voor een succesvolle behandeling is veel informatie nodig. Daarom krijgt u bij de klassiek homeopaat de gelegenheid om uitgebreid over uw kind te praten. Niet alleen de klachten worden besproken, maar ook de gewoontes en kenmerkende eigenschappen van uw kind, zoals het eet- en slaapgedrag en zijn/haar karakter. Daarnaast komen ook onderwerpen aan bod als de zwangerschap en ziekten in de familie.

Een paar voorbeelden van veel voorkomende klachten, die goed behandeld kunnen worden met homeopathie zijn:
koemelkallergie (en andere allergieën)
darmkrampjes
verstopping/diarrhea
braken/buikpijn
terugkerende oorontstekingen
chronische verkoudheid
slaapproblemen
huidproblemen, zoals b.v. eczeem
CARA
moeheid
algemene groei- en ontwikkelingsstoornissen
hoofdpijn bij schoolgaande kinderen
blaasontstekingen

Daarnaast is er met de klassieke homeopathie een gunstige invloed te bereiken op veel emotionele en gedragsproblemen bij:
driftbuien
hyperactiviteit
aandachtsstoringen, rusteloosheid
angsten
onzekerheid en faalangst
agressief gedrag
ADHD,PDDNOS, ADD enz.
pesten
trauma’s

Als u twijfelt of de klachten van uw kind behandelt kunnen worden, dan kunt u altijd bellen voor meer informatie (Tel. 053-5383001).

Voor informatie over de dichtsbijzijnde homeopaat, kunt u contact opnemen met de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopathen (NVKH) of op de website kijken: www.nvkh.nl

Een goede homeopathische aanpak kan het leven van uw kind (en van u als ouder) een stuk prettiger maken.